Assistant to Restaurant Manager [Thailand]


 

Job Detail

Assistant to Restaurant Manager (30K–35K) (SDG-93622)
ผู้ช่วยผู้จัดการร้านอาหาร

<Job Responsibilities>
  • Assist team leader to develop fieldwork schedules, priorities and detailed for achieving objectives, goals and work independently
  • Complete assignment within agreed timeline and scope
  • Show good communication skills both verbal and written, including timely and accurate documentation of work cascading to related parties to launch effectively at store level
  • Passionate to follow up results of all new products launched, analyze and provide recommendation
  • Conduct interview, identify and summarize business control weaknesses
  • Understand and uses knowledge of fact and procedure in fields of work
  • Communicates detailed importance with concise and comprehensive information that follow standard use; provides appropriate documentation to support conclusions
  • Other tasks as assigned by the Management

<Necessary Skill / Experience >
- Thai nationality , Male, Female , age 25 - 35 years old
  • Bachelor’s degree or higher in Accounting, Finance, Business Administration or related field
  • Previous experience of running a restaurant for at least 3 years
  • Proficiency in English communication in both writing and speaking [mainly for documents/reports]

Language Skill
English level : Conversational
Japanese level : None

Workplace Area: MRT Sukhumvit
Working Hour: 8:30-17:30(Mon-Fri [SAT: None])

About the Benefits
30,000–35,000THB

About the company
Product & Service: Import/Export Agricultural Products from/to Japan
Business Type: General Trading Company;Food / Beverages;

ผู้ช่วยผู้จัดการร้านอาหาร (30K–35K) (SDG-93622)

<ความรับผิดชอบต่องาน>
  • ช่วยหัวหน้าทีมพัฒนาตารางการทำงานภาคสนาม ลำดับความสำคัญและรายละเอียดเพื่อให้บรรลุวัตถุประสงค์ เป้าหมาย และทำงานอย่างอิสระ
  • มอบหมายงานให้เสร็จสิ้นภายในระยะเวลาและขอบเขตที่ตกลงกัน
  • มีทักษะในการสื่อสารที่ดีทั้งทางวาจาและลายลักษณ์อักษร รวมถึงการจัดทำเอกสารประกอบการเรียงซ้อนงานต่อผู้ที่เกี่ยวข้องอย่างทันท่วงทีและถูกต้อง เพื่อเปิดตัวในระดับร้านได้อย่างมีประสิทธิภาพ
  • มีใจรักในการติดตามผลการเปิดตัวผลิตภัณฑ์ใหม่ทั้งหมด วิเคราะห์ และให้คำแนะนำ
  • ดำเนินการสัมภาษณ์ ระบุ และสรุปจุดอ่อนของการควบคุมธุรกิจ
  • เข้าใจและใช้ความรู้ข้อเท็จจริงและขั้นตอนในสายงาน
  • สื่อสารรายละเอียดความสำคัญด้วยข้อมูลที่กระชับและครอบคลุมตามมาตรฐานการใช้งาน; จัดเตรียมเอกสารที่เหมาะสมเพื่อสนับสนุนข้อสรุป
  • งานอื่นๆ ตามที่ได้รับมอบหมายจากฝ่ายบริหาร

<ทักษะ / ประสบการณ์ที่จำเป็น>
- สัญชาติไทย , ชาย , หญิง , อายุ 25 - 35 ปี
  • วุฒิปริญญาตรีขึ้นไป สาขาบัญชี การเงิน บริหารธุรกิจ หรือสาขาที่เกี่ยวข้อง
  • มีประสบการณ์ทำงานร้านอาหารมาก่อนอย่างน้อย 3 ปี
  • ความสามารถในการสื่อสารภาษาอังกฤษทั้งการเขียนและการพูด [โดยเฉพาะเอกสาร/รายงาน]

ทักษะทางภาษา
ระดับภาษาอังกฤษ : สนทนา
ระดับภาษาญี่ปุ่น : ไม่มี

สถานที่ทำงาน MRT สุขุมวิท
เวลาทำงาน: 8:30-17:30 น. (จันทร์-ศุกร์ [เสาร์: ไม่มี])

เกี่ยวกับผลประโยชน์
30,000–35,000THB

เกี่ยวกับบริษัท
สินค้าและบริการ: นำเข้า/ส่งออกสินค้าเกษตรจาก/ไปยังประเทศญี่ปุ่น
ประเภทธุรกิจ: บริษัทการค้าทั่วไปอาหาร / เครื่องดื่ม


Job Title

Assistant to Restaurant Manager

Language level English

สนทนา

Industry

อุตสาหกรรม (รถยนต์ / เคมี / อิเล็กทรอนิกส์ / โลหะ)

Language level Cantonese

Job category

บริการด้านอาหาร / โรงแรม / การท่องเที่ยว / บริการด้านงานแต่งงาน / พนักงานขาย

Language level Mandarin

Salary

THB30,000 - 35,000

Language level Japanese

ไม่สามารถใช้ได้

Location

ไทย กรุงเทพ

Tags

Publish Date

2023/05/17

Job Number

SDG-93622


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال